Fixa drömträdgården med badtunna

Livet är fullt av underbara stunder och många av dem är enkla hemmanöjen där du själv eller i sällskap med familj och vänner får uppleva avkoppling och välbehag. Det är viktigt att kunna uppskatta lugn och ro och att ge sig själv en välförtjänad paus då och då. Att ta ett varmbad är ett underbart sätt att få göra just det och att skapa ett paradis i sin egen trädgård lyfter upplevelsen ännu högre.

Välj en härlig badtunna från https://svenskabadtunnor.se/ i klassisk eller modern stil med skön sittkomfort för två eller flera personer som passar för alla hus och trädgårdar. Det finns modeller som värms upp med ved eller gasol så att du kan njuta av härlig värme mitt i vintern om du så vill. Ett lyxigt och avkopplande sätt att få njuta av friden på egen hand eller i sällskap med andra.

Gör trädgården till din fristad

Du känner säkert redan till att stress är skadligt för hälsan och att experterna ständigt uppmanar till bättre sömn och mindre jäkt. Att lyckas med det kräver dock ett inre lugn, och att ta ett varmbad har visat sig vara en mycket effektiv metod. När en människa tar ett skönt bad så hjälper det kroppens muskler och leder att mjukas upp, samtidigt som värmen hjälper metabolismen, stärker immunförsvaret och stressar av.

Att vistas i sin trädgård har också mycket positiva effekter på sinne och kropp och psykologer rekommenderar ofta människor att spendera tid i den. Så kallad spontan uppmärksamhet innebär att du koncentrerar dig på enkla saker som en vacker blomma eller fågelsång, och främjar allt från blodtrycket till humöret. Odla blommor och grönsaker, njut av den friska luften och koppla av med ett bad och skapa på så sätt ett eget litet paradis alldeles utanför din egen dörr.