Så blir du kvitt sommarhusets objudna gäster

Småkryp inomhus är aldrig angenämt. När du väl har fått in dessa otäcka småkryp i sommarhuset är det viktigt att du vidtar rätt åtgärder för att få bort dem. Detta gäller även om du har olika skadedjur i trädgården. Genom att använda genomtänka produkter och husmorstips kan du bli av med alla kryp.

Råttfällalåda med gnagargiftbete.Det finns många skadedjur som kan komma på besök när du minst anar det. Helt plötsligt när du kommer tillbaka till sommarhuset har det flyttat in diverse skadedjur. Men oavsett om det är råttor och möss eller tvestjärtar som anlänt finns det bra knep och produkter för att du ska bli kvitt dina objudna gäster. Ett tips är att gå in på https://skadedjursbutiken.se/ och beställa produkter omgående. Det finns produkter som är speciellt framtagna för olika skadedjur. Exempelvis finns det råttfällor och rödceder. Du kan utifrån skadedjuret du vill utrota söka fram olika artiklar på hemsidan.

Slipp skadedjur med förebyggande åtgärder

Det finns många olika skadedjur. Det viktiga är att du identifierar vilket skadedjur du tampas mot för att kunna sätta in effektiva åtgärder. Sedan finns det många förebyggande handlingar som gör att du minskar risken för skadedjur i framtiden. Exempelvis för att slippa vägglöss ska du inte packa upp väskan i sovrummet eller förvara väskan under sängen.

Effektiva husmorsknep som motar bort skadedjur

Förutom bra produkter finns det även användbara husmorsknep som du kan testa. Vissa av husmorsknepen kan du kombinera med produkter från Skadedjursbutiken. Till exempel är det effektivt att använda kanel mot myror. För att bekämpa bladlöss kan du koka upp vatten med persilja i. Sedan häller du det avsvalnade vattnet på växterna. Med kaffesump kan du mota bort mördarsniglar från trädgården och med lagerblad i krukväxtjorden slipper du irriterande blomflugor. För tvestjärtar kan du bygga en fälla av wellpapp. Tänk på att tömma fällorna varje dag.