Köp hus på Lidingö med mäklare

Du vill bo i villa i Stockholm och både ha egen trädgård och möjligheten att snabbt ta dig in till city. Då är Lidingö ett perfekt val. Anlita en mäklare så att du verkligen får det hem som du önskar.

Lidingö är en populär bostadsort i Stockholm. Själva ön är gemytlig och trygg med trevliga villakvarter och mycket natur. För att ta dig in till stan tar du bara Lidingöbanan eller bilen. Det är stället för dig som vill ha både storstad och småstad på samma gång. När du ska köpa hus är det klokt att anlita en mäklare som känner området. Att köpa bostad handlar både om själva huset, men också om läget. Skolor, fritids, kommunikationsmedel, möjlighet att utöva fritidsintressen och naturligtvis hur ett område ”känns”. Mäklarhuset är experter på Stockholm och har förmedlat många hem till nöjda kunder. Med Mäklarhuset som din mäklare på Lidingö får du all hjälp som du behöver för att hitta ditt nästa hem.

Flytta till Lidingö

Lidingö är en ö som ligger bredvid Stockholm. Det är en egen kommun som tillhandahåller allt som du behöver. För dig som vill ha egen trädgård, en skön altan att sitta på och bo i ett stabilt och välordnat område är Lidingö ett bra val. Det finns en stor mängd villor att välja mellan, både äldre sekelskifteshus och modernare hus i villakvarter. Är drömmen trädgård med gamla äppelträd och stora rosenbuskar är det just Lidingö som du ska börja leta hus på. Fördelen med att anlita en mäklare är att de har koll på vilka delar av Lidingö som kan passa dig. Du kan vara mycket specifik med dina önskemål vad gäller trädgård och uterum, skola, omgivningen och själva huset. Naturligtvis kan du bara köpa ett hus som är till salu, men med mäklare kommer det att gå snabbare att hitta vad du verkligen behöver och önskar.

Det finns många fördelar med att flytta till Lidingö och det är inte konstigt att husen där snabbt blir sålda:

  • Nära Stockholm
  • Möjlighet till stor trädgård
  • Bra skola och dagis till barnen
  • Trygg kommun
  • Nära till naturen

När du bor på Lidingö har du faktiskt möjlighet att både äta kakan och ha den kvar. Du bor i en storstad samtidigt som du kan sitta och njuta av fågelkvitter på din egen altan i en rymlig trädgård.